Tarih: 06/05/2018
Kaynak: Kent Haber
BODRUMSPOR LÝGDE KALDI...
TFF 2. Lig Kýrmýzý Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor, ligin son maçýnda Kocaeli Birlikspor’u 2-1 maðlup ederek ligde kalmayý garantiledi.
Kulüp tarihinde ilk kez çýkýlan ikinci ligde ilk yýlda istediði sonuçlarý alamayan B.B.Bodrumspor son haftalarda aldýðý baþarýlý sonuçlara Kocaeli Birlikspor galibiyetini de ekleyerek ligde kalmayý garantiledi. Bodrum Þehir Stadý’nda oynanan karþýlaþmayý yaklaþýk 3 bin kiþi izledi. Ýkinci yarýsýný Fenerbahçe kulübü baþkaný Aziz Yýldýrým’ýn da izlediði karþýlaþmanýn önemli pozisyonlarý ise þu þekilde;
Dakika 2’de geliþen Kocaeli Birlikspor ataðýnda, Bodrumspor kalecisi Sabrettin Fýrat ile Raif karþý karþýya kaldý, daha sonra Raif in þutu Kale direðinden döndü. Kale çizgisi üzerindeki topu Bodrumspor defansý uzaklaþtýrdý
Dakika 16’da Bodrumspor’un sol kanattan geliþtirdiði atakta Bodrumspor’un kazandýðý taç atýþýndan gelen pasý deðerlendiren Mehmet Ýncebacak ceza sahasý içerisinde yaptýðý güzel vuruþ az farkla auta çýktý.
Dakika 21’de Kocaeli Birlikspor sað taraftan geliþtirdiði atakta ceza sahasýnda topla buluþan Yahya Kemal'in pasý ile buluþan Berat’ýn þutu gol oldu.
Dakika 27’de B.B.Bodrumspor’da Erçað sað kanattan getirdiði topa ceza sahasýna verdiði pas ile buluþamayan Çaðrý Tekin ile Emre Þahin’nin pozisyonunu hakem ofsayt olarak deðerlendirmesi seyirci tarafýndan tepkiyle karþýlandý.
Dakika 43’de Bodrumspor’un sað kanattan geliþtirdiði ataðýnda Mehmet Ýncebacak ceza sahasý içerisine verdiði pasla Çaðrý Tekin'i topla buluþturdu. Çaðrý'nýn adeta uçarak vurduðu kafa vuruþu filelerle buluþarak Bodrumspor’u beraberliðe taþýdý
Dakika 46’da Bodrumspor’un sol kanattan yaptýðý atakta Emre Þahin’in ortasýyla ceza sahasý içerisinde buluþan Erçað’ýn þutu Bodrumspor’a galibiyeti getiren gol oldu.
B.B.Bodrumspor kazandýðý Kocaeli Birlikspor maçý ile ligi 38 puanla 14. sýrada tamamlarken, B.B.Bodrumspor’un grubundan düþen takýmlar ise Mersin Ýdmanyurdu, Kocaeli Birlikspor ve Bucaspor oldu.